top of page

overzicht

ervaring

2025 

Eigenaar Taella

Het uitbouwen en opschalen van reuzenpaellas voor de Nederlandse markt, sectoren testen van bruiloft tot losse verkoop en van foodstraat tot strandpaviljoen. De capaciteit  opschroeven en systemen testen naar 750 paella porties per uur.

Taella

wereldwijd

2025

Souschef

vakantiepark Vlugtenburgh

Het begeleiden van de keuken en opleiden van vakantiekrachten in de vakantiedrukte op strandpark Vlugtenburg.

Tacook

Gravenzande

2024 september-2025

Het opzetten van het culinair gedeelte van Mama Mia the party, Een dinnershow met 650 gasten. Opleiden hulpkoks, logistieke processen stroomlijnen, advies en feedback geven naar aanleiding van knelpunten in het culinaire proces.

Chefkok Mamamia the dinnerparty.

Maison van de Boer

Tacook

Rotterdam

2024

Vermaat

Het vervangen van de (chef) kok vanwege vakantie of ziekte op diverse locaties van Vermaat in Rotterdam

Tacook

Rotterdam

2024

Tallship Europa

Scheepskok

Het verzorgen van de gasten en bemanning aan boord van Tallship Europa in de wateren rond Antartica

Tacook

Antartica/Zuid Amerika

2023 - heden

Taella

Reuze paellas

Reuze paellas van 30 tot 150 personen op een foodtruck voor particulieren en bedrijven 

Tacook

wereldwijd

2022 - heden

Tacook

culinair freelancer en adviseur

Culinair freelancer en adviseur, oa Vermaat catering, la Cuisine en Route, Eurest, mannen van Vlees en Vuur, Maison van den Boer, Eendracht, Zwart Vuur

Tacook

wereldwijd

2020-2022

bedrijfsleider dailys Rivium/ Sugo Rivium

Het doorstarten van een lunchroom in coronatijd, met het opnieuw opbouwen van personeelsbestand, online bestelsysteem, en het ontwikkelen van een bezorgservice.

Tevens 2e franchisepartner en  testlokatie voor de landelijke  uitrol van Sugo pizzas franchise vestigingen

Dailys Rivium BV

Capelle ad Ijssel

2016-2020

Tacook,

culinair freelancer

Culinair freelancer met onder andere opdrachten van Maison van den Boer, Jaarbeurs Utrecht, Mobile Streetfood, , Reederij Oosterschelde BV, Stichting Eendracht, La Cuisine en Route.

Tacook

Wereldwijd

2014 - 2016

Westerkaatje

chefkok Westerkaatje

Mediteraanse cateraar en traiteur met restaurantlokatie in Rotterdam

Westerkaatje

Rotterdam

2013 - 2014

Westerkaatje

zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok produktiekeuken Westerkaatje

Westerkaatje

Rotterdam

2009 - 2013

Vavive

ondernemer

Opzetten van een traiteur en cateraar in  Mercado Cabanyal in Valencia, Spanje.

 Het opzetten van netwerkborrels, leveren van paellas en catering aan restaurants en partyboten.

Crewcatering TP52 klasse.

Vavive

Valencia, Spanje

2006-2008

Tacook

ondernemer

Opzetten huiskamer-restaurant Tacook

Culinair freelancer met onder andere opdrachten van Maison van de Boer, Jaarbeurs Utrecht, Reederij Oosterschelde BV, Stichting Eendracht, La Cuisine en Route, 

Witte brigade.

Tacook

Europa

2000-2005

Oosterschelde

Scheepskok

Scheepskok op driemasttopzeilschoener de Oosterschelde, verantwoordelijk voor wereldwijde inkoop, hygiene, aansturen bediening en administratie

Oosterschelde BV

Wereldwijd

Goed eten en plezier maken is mijn sleutel tot geluk.

© 2023 by Tacook
Powered and secured by Wix

call or whatsapp

+31 681292313

​

​

Follow

  • LinkedIn
bottom of page